Repair Cafe Geldermalsen

Logo Repair Cafe

Weggooien is zonde!

Elke laatste zaterdag van de maand is iedereen welkom bij ons Repair Cafe om kapotte spulletjes zoals huishoudelijke apparaten, huisraad of speelgoed een langer leven te geven. Zo besparen we op grondstoffen, vervoer en afval. Bovendien is het heel leuk om samen met iemand die er kijk op heeft een apparaat te leren repareren. Met wat koffie en thee bij de hand is het elke keer een gezellig dag.

In verband met corona is er geen Repair Cafe meer dit jaar. We hopen iedereen weer zaterdag 30 januari te kunnen helpen.

Je kan je spullen brengen op afspraak.

Aanmelden kan in overleg door een mail te sturen naar repaircafe@duurzaamwestbetuwe.nl
of door te bellen met Kees van Zandwijk op t 06 - 1830 03 47.

We zullen het Repair Cafe anders inrichten dan men van ons is gewend. Over hoe we dat precies doen informeren we je graag. We kunnen je via fb en een email op de hoogte houden. Wil je email ontvangen dan kan je je aanmelden door een mail te sturen naar info@duurzaamwestbetuwe.nl. Je kan ook deze website in de gaten houden.

Wat kun je komen laten repareren?
Gewassen textiel en kleding en allerlei huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger, strijkijzer of mixer. Ook kun je er terecht met houten meubels, klein huisraad of kinderspeelgoed.

Wat repareren we niet?
In verband met de corona-situatie repareren we ook geen ongewassen textiel of spullen in die bedoeld zijn voor persoonlijke hygiëne zoals elektrische tandenborstels en scheerapparaten.

Hoe verloopt zo’n reparatie?
Je gaat samen met een reparateur aan de slag om je product  te repareren. Natuurlijk kan niet gegarandeerd worden dat je kapotte product altijd gerepareerd wordt.

Zijn er kosten aan verbonden?
De reparateurs zijn vrijwilligers en aan de reparatie, of de poging daartoe, zijn geen kosten verbonden. Er is wel een pot voor kleine vrijwillige bijdragen waarmee we bijvoorbeeld weer gereedschap kunnen aanschaffen.

Locatie :
Bibliotheek De Pluk in Geldermalsen, 2de verdieping,
Rijksstraatweg 64-003

 

Nieuws

Nieuw stuk natuur langs de Linge

Waterschap Rivierenland legt deze winter nieuwe natte natuur aan langs de Linge in Geldermalsen. Tussen de waterzuivering en de spoorbrug,…

Lees verder →

Samen droomhuis bouwen?

Samen met andere leden misschien jouw eigen droomhuis bouwen? Waarom niet. Denk aan een groepswooncomplex voor alle leeftijden, energiepositief voor…

Lees verder →

Nieuwe Klompenpaden

Wandelen, en dus ook de Klompenpaden, wordt steeds populairder. Wandelaars waarderen de rust van het buitengebied en de goed aangegeven…

Lees verder →