Betuwewind

Logo Betuwewind

Betuwewind biedt leden de mogelijkheid om met elkaar in onze eigen omgeving de voordelen van lokale windenergie te benutten. De ultieme ambitie is dat elke burger, of gezin in de gemeenteWest Betuwe de kans krijgt om mee te doen.

Samen investeren, energie produceren en een deel van de opbrengsten die de windmolens opleveren, gebruiken voor nieuwe, lokale energieprojecten en het versterken van sportverenigingen: dat is Betuwewind.

Je kan lid worden door eenmalig 50 euro in te leggen. Dit bedrag kan worden geïnvesteerd in toekomstige projecten.  Er kan niet meer worden geïnvesteerd in de windmolenparken bij knooppunt Deil en de Avri, maar leden worden als eerste over nieuwe initiatieven geïnformeerd . Daarnaast kan je bijeenkomsten bijwonen en meepraten over de te varen koers.

 

Nieuws

Waterbewust West Betuwe

Gemeente West Betuwe stimuleert haar inwoners om hun tuin watervriendelijker te maken, om zo weersextremen op te vangen. Zoals zware…

Lees verder →

Manifest Gonzend Rivierenland

Met het programma Gonzend Rivierenland wil De Fruitmotor, met steun uit de Regiodeal en samen met partners, de regio biodiverser…

Lees verder →

Win een lentetuin!

Najaar is tuintijd! Wil jij een kleurrijke tuin met veel bloemen? Ga dan dit najaar aan de slag. De herfst…

Lees verder →