Doe mee en word lid!

Woon jij in West Betuwe of een aangrenzende gemeente en vind je een duurzame, groene woonomgeving en betaalbare energie belangrijk?

Maak je graag deel uit van een inwonersbeweging die kennis met elkaar deelt en die initiatieven, zoals het Repair Café maar ook collectieve zonnedaken van 400m2 of meer, ontwikkelt?

Word dan voor 10 euro per jaar lid.

V   Daarmee steun je onze inzet voor een duurzaam West Betuwe.
V   Je support daarmee duurzame initiatieven zoals het Repair Café.
V   Je maakt collectieve zonnedaken en daarmee de opwek van lokale duurzame
stroom mogelijk (je hebt leden nodig in de omgeving van een zonnedak om de
subsidie te kunnen aanvragen).
V  Je kunt investeren in collectieve zonnedaken tegen 5% rendement.
V  En je kunt gratis onze activiteiten bijwonen.

Samen met onze leden dragen wij bij aan een duurzame gemeente door elkaar te inspireren, kennis te delen én lokale initiatieven en projecten te ondersteunen en te ontwikkelen die, in de breedste zin van het woord, bijdragen aan de verduurzaming van de economie en de samenleving in de gemeente West Betuwe.

Met meer dan 400 leden hebben we een groot potentieel. We verbinden duurzame doeners en denkers met elkaar en we zijn het klankbord voor de lokale politiek. We creëren draagvlak voor nieuwe ideeën, duiden nieuwe ontwikkelingen en we realiseren projecten waar alle inwoners in kunnen participeren. Hierdoor wordt onze gemeente niet alleen duurzamer, maar ook economisch sterker.

Opening De Knop

Duurzaam West Betuwe is er voor iedereen die het verschil wil maken. Met grote of kleine gebaren. Het uitgangspunt is dat we het samen doen. Voor elkaar en met elkaar.

Word lid en klik op de onderstaande button om jouw gegevens in te vullen. Zijn er problemen met de link, dat komt wel eens voor, stuur dan een email naar info@duurzaamwestbetuwe.nl.