Duurzame Datingsite

De fusie van de coöperaties wilden we vieren met een opzienbarend initiatief; een duurzaam maar ook sympathiek statement. Na even nadenken, zijn we met elkaar op het idee gekomen om een duurzame dating site op te richten. In tijden van Tinder, zijn er genoeg singles die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Dus waarom niet een dating site voor mensen die duurzaamheid belangrijk vinden? We moesten er eerst wel even om lachen, maar eigenlijk vonden we het al snel een heel goed idee.

De site staat als het meezit halverwege volgende maand live. Momenteel zijn we de site aan het optimaliseren. Er zit natuurlijk een stukje techniek achter dat we in de vingers moeten krijgen. We werken hiervoor wel samen met een bekende Nederlandse datingsite. Singles die interesse hebben, kunnen hun gegevens achterlaten door een mail te sturen naar info@duurzaamwestbetuwe.nl.

Zodra de dating site gereed is, krijgt iedereen een bericht en kan men zich inschrijven. We hebben de lidmaatschapskosten laag kunnen houden dankzij een gulle sponsor. Inschrijven kan voor slechts 10 euro per jaar. Het eerste jaar is gratis voor diegene van wie we voor 31 maart een mail hebben ontvangen.

Koppel