Workshop LED verlichting

Wanneer:
Datum: 20181031
Tijd: 19:45 - 21:00

Wil je alles weten over energiezuinige LED verlichting? Kom dan naar de presentatie van Jeroen van Agt, de LED-specialist van OliNo.

Het wordt ’s avonds weer vroeger donker, de gordijnen gaan dicht en de feestdagen komen er aan. Tijd dus voor gezellige verlichting waarmee je ook nog eens flink bespaart. Het kopen van een LED lamp is alleen een stuk lastiger dan het kopen van een gloeilamp. Er is veel keus en een verkeerde keuze pakt vaak duur uit.

OliNo uit Eindhoven weet daar alles van. Deze organisatie heeft  in de afgelopen jaren duizenden energiezuinige lampen getest. Oprichter Ir. Jeroen van Agt kan je precies vertellen waar je op moet letten bij het kopen van geschikte lampen. Op woensdagavond 31 oktober komt hij naar het Centrum voor Duurzaamheid De Knop in Geldermalsen om uit te leggen wat voor soort lampen er zijn, waar je op moet letten bij het kopen van LED lampen en hoe je snel een goede keus maakt. Ook gaat hij uitgebreid in op het creëren van een fijne sfeer in huis met de juiste LED verlichting

De avond start om 19.45 uur en duurt tot 21.00 uur.
Inloop vanaf 19.30 uur.
Er is plaats voor 20 deelnemers.
Graag vooraf aanmelden via marisca@11duurzaam.nl

 

LED lamp