Workshop: aan de slag met minder plastic

Wanneer:
Datum: 20220607
Tijd: 19:30 - 21:00

Leven zonder plastic is niet iets wat je zomaar verandert. Zeker als je nog niet veel weet over dit onderwerp. Toch is het belangrijk hier bewust mee bezig te zijn. Plastic heeft een groot negatief effect op ons milieu. Tijdens deze workshop word je op weg geholpen. Je leert in kleine en praktische stappen je eigen routines aan te passen om er zo een meer plasticvrije lifestyle op na te houden. Je zult zien dat leven met minder plastic leuker is dan je denkt!

Tijdens deze workshop bij De Pluk, vertelt duurzaamheidscoach Lisanne Moreau je over het probleem van plastic. Ze gaat in op verschillende soorten plastic, van wegwerp tot vezels in synthetische kleding en microbeats in verzorgingsproducten. Je wordt voorzien van informatie, maar je gaat ook actief aan de slag.

Aan het eind van de workshop ga je naar huis met meer kennis over een plasticvrij leven en een praktisch plan om direct mee aan de slag te gaan.

Voor wie?
Voor iedereen die zich wel eens ergert aan de hoeveelheid plastic afval en spullen om zich heen. Wil je de plastic afvalberg verminderen, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Wil je lifestyle verduurzamen of wil je meer kennis over plastic in het dagelijks leven. Dan is deze workshop echt iets voor jou! Leden van Coöperatie Duurzaam West Betuwe kunnen voor 2,50 euro meedoen.

Aanmelden kan hier, via de website van  De Pluk.

Over Lisanne Moreau
Lisanne Moreau is duurzaamheidscoach. Zij helpt mensen bij het creëren van een duurzame lifestyle. Daarnaast deelt Lisanne in haar blog’s tips over duurzaam leven. Op de website Groen Graag lees je meer over hoe zij hier invulling aangeeft.

Plastic