Webinar ‘Verlaag je energierekening’

Wanneer:
Datum: 20221012
Tijd: 20:00 - 20:45

Hoe kun je snel, goedkoop en makkelijk je energie besparen zonder dat daar twee rechter handen of een hoop geld voor nodig is? Het Energieloket vertelt het je graag in dit gratis webinar. 

Minder betalen voor energie

In een klein uurtje lopen de deskundigen de verschillende mogelijkheden met je door om snel en gemakkelijk energie te kunnen besparen. Het is voor iedereen interessant, of je nu een ervaren klusser bent of juist niet. Een lage energierekening en een hoger comfort is voor iedereen te realiseren.

Advies voor een lagere energierekening

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je de kieren moet dichten en dat je eigenlijk een waterbesparende douchekop zou moeten hebben etc. Maar welke moet je dan hebben? En is radiatorfolie nu wel zo zinvol? Dit soort maatregelen worden tijdens het webinar besproken. Het zijn maatregelen die niet veel kosten en relatief gemakkelijk aan te brengen zijn. Er wordt verteld wat ze je opleveren en waar je op moet letten als je ze aanschaft of aanbrengt. Maar je hoort ook welke maatregelen je beter kunt uitbesteden aan een vakman.

Je kunt je hier aanmelden. 

Afb Energieloket