Webinar – Energierekening verlagen

Wanneer:
Datum: 20210407
Tijd: 19:30 - 20:15

Op  7 april organiseert het energieloket een gratis online webinar over energie besparen met kleine maatregelen. Speciaal voor de woningeigenaren uit de regio Rivierenland. Hoe kun je snel, goedkoop en makkelijk je energierekening verlagen zonder dat daar twee rechter handen of een hoop geld voor nodig is? Ze vertellen het je graag!

Minder betalen voor energie

In een klein uurtje worden verschillende mogelijkheden doorgenomen over hoe je snel en gemakkelijk energie kunt besparen. Het is voor iedereen interessant, of je nu een ervaren klusser bent of juist niet. Een lage energierekening en een hoger comfort is voor iedereen te realiseren.

Advies voor een lagere energierekening

Iedereen heeft wel eens gehoord dat je de kieren moet dichten en dat je eigenlijk een waterbesparende douchekop zou moeten hebben etc. Maar welke moet je dan hebben? En is radiatorfolie nu wel zo zinvol? Al dit soort maatregelen worden besproken tijdens het webinar. Het zijn maatregelen die niet veel kosten en relatief gemakkelijk aan te brengen zijn. Er wordt aangegeven wat ze je opleveren en waar je op moet letten als je ze aanschaft of aanbrengt. Ook wordt vertelt welke maatregelen je beter kunt uitbesteden aan een vakman.

Je kunt je aanmelden via de website van Energieloket Rivierenland.

Webinar energierekening verlagen