Tweedehands kledingmarkt

Wanneer:
Datum: 20181013
Tijd: 10:00 - 16:00

Wegens groot succes organiseren we weer een tweedehands kledingmarkt in De Knop.

Tijdens de workshop Duurzame Kleding die eerder dit jaar heeft plaatsgevonden, hebben we geleerd hoe complex de keten van de kledingindustrie is. Na de olie-industrie is de kledingbranche de meest vervuilende industrie in de wereld. Het is ook nog steeds een grote uitdaging om zowel milieuvriendelijke kleding te produceren, als de arbeidsomstandigheden in die industrietak te verbeteren.

Een manier om bewust met kleding om te gaan is om tweedehands kleding te kopen. Daarmee verleng je de levensduur van vaak nog zeer mooie stukken en bespaar je extra CO2-uitstoot.

Conny Coenraats-Steins weet er alles van en heeft niet voor niets haar 2ehands kledingboetiek ‘Uit de Kast’ opgericht. Momenteel vind je haar niet op de bekende plek aan de Rijksstraatweg, maar binnenkort zien we de winkel weer terug in het centrum van Geldermalsen.

Voor dat het zover is, komt ze naar De Knop op  zaterdag 13 oktober van 10.00 – 16.00 uur. Bij mooi weer staat de collectie ook deels buiten op het terras.

Wat kan je allemaal verwachten?

Uiteraard bestaat de collectie die dag uit mooie tweedehands dames- en heren kleding, tassen, schoenen en sjaals. Alle items zijn vriendelijk geprijsd. Ook zijn er dit keer kussens die gemaakt zijn van gebruikte jeans en herenoverhemden.

De koffie staat natuurlijk klaar en de energie coaches zijn aanwezig voor iedereen die dan gebruik wil maken van de mogelijkheid om onafhankelijk en gratis advies  te krijgen over duurzaam wonen. Zij geven graag antwoord op vragen zoals: Moet ik nu wel of geen zonnepanelen aanschaffen of kan ik beter beginnen met isoleren, welke subsidiemogelijkheden zijn er en waar let ik op bij het zoeken naar een betrouwbare installateur?

Direct naast De Knop bevindt zich Sociaal Restaurant Harten Inn. Speciaal voor deze dag hebben zij verschillende aanbiedingen voor bezoekers van de kledingmarkt.

Genoeg redenen dus om even langs te lopen.

Zien we u dan?

Adres: De Knop, Rijksstraatweg 19, Geldermalsen

bargain-blouse-bright-1078958