Repair Café Varik/Heesselt 8 mei

Wanneer:
Datum: 20240508
Tijd: 14:00 - 16:00

Op woensdagmiddag 8 mei kun je weer terecht bij ons Repair Café in Varik/Heesselt tussen 14.00 en 16.00 uur voor het repareren van kapotte spullen. De handige vrijwilligers helpen je graag met hun gereedschap. Niet alles is altijd te maken, maar het is ook fijn om te weten als iets echt kapot is.

Wat kun je komen laten repareren?
Kapotte spullen en allerlei huishoudelijke apparaten zoals een stofzuiger, strijkijzer of mixer. Ook kun je er terecht met houten meubels, klein huisraad of kinderspeelgoed.

Wat repareren de vrijwilligers niet?
Geen textiel en kapotte computers, tablets en mobiele telefoons kunnen vrijwel nooit door een vrijwilliger gerepareerd worden. Twijfel je of een bepaald product gerepareerd kan worden? Neem dan contact op door een mail te sturen naar repaircafe.vh@gmail.com.

Hoe verloopt een reparatie?
Samen ga je met een reparateur aan de slag om kapotte spullen te repareren. Leerzaam en gezellig. Som is er een extra onderdeel nodig, dat kan dan meteen besproken worden.

Zijn er kosten aan verbonden?
De reparateurs zijn vrijwilligers en aan de reparatie, of de poging daartoe, zijn geen kosten verbonden. Er is wel een pot voor kleine vrijwillige bijdragen waarmee we bijvoorbeeld weer gereedschap kunnen aanschaffen.

Draag jij initiatieven zoals het Repair Café een warm hart toe? Misschien wil je dan ook lid worden van Coöperatie Duurzaam West Betuwe voor 10 euro per jaar? Je kunt je hier aanmelden.

Locatie :
Dorpshuis Toevershof
Walgtsestraat 5
4064 CK Varik

Meer informatie vind je op de website van Toevershof.

Afbeelding van WhatsApp op 2023-07-20 om 16.41.56_0e93ed67