Classic Scooters : Proefrit Elektrische Scooter & Speed Bike

Wanneer:
Datum: 20181006
Tijd: 12:00 - 16:00

Bij Classic Scooters, De Aaldor 16 a, Hondsgemet te Geldermalsen staat zaterdag 6 oktober  in het teken van stil, schoon, zuinig en voordelig rijden. Ervaar het zelf en kom langs voor een proefrit op de elektrische scooter of speed bike.

 Elektrisch rijden op twee wielen is bij jong en oud in opkomst en wij begrijpen heel goed waarom. Je hebt niet alleen altijd wind mee,  het is ook een voordelig alternatief voor een (elektrische) auto of het openbaar vervoer.  Wie wil er nu niet 100 km rijden voor slechts 50 cent? Daarnaast heb je geen herrie aan je hoofd, ga je een stuk sneller dan op de fiets en is het aanzienlijk beter voor het milieu en de gezondheid. De uitstoot van fijnstof is minimaal. Over het bereik hoef je je ook geen zorgen te maken, want 75 km is geen probleem  en tussendoor kun je eenvoudig opladen. Ideaal dus voor de lange afstanden.

Anton en Inge van Burken van AVB Classic Scooters raken niet uitgesproken over de voordelen en vinden het dan ook een mooi initiatief van 11duurzaam om een kennismakingsdag te organiseren. Samen met een aantal leden van 11duurzaam, die met een speed bike aanwezig zijn, bieden zij de bezoekers de mogelijkheid om een proefrit te maken en vragen te stellen.

Iedereen is welkom tussen 12.00 en 16.00 uur. Elk uur vindt er een korte presentatie plaats over zowel de  elektrische  scooter als de speed bike. Die laatste is weer een verhaal apart. De speed bike gaat tot 45 km per uur en zorgt ervoor dat je op een sportieve manier overal snel bent. Genoeg redenen dus om even langs te rijden tijdens je drukke zaterdag. Binnen 15 minuten ben je een stuk wijzer en een ervaring rijker. Voor de koffie wordt gezorgd door buurman Coffee in Companies en HartenInn maakt  iets lekkers voor erbij.

Locatie: AVB Classic Scooters
De Aaldor 16a
4191 PC Geldermalsen

Scooter rijden