Koken met je elektrische auto?

Wanneer:
Datum: 20220125
Tijd: 19:30 - 20:45

De gezamenlijke energiecoöperaties in de regio Rivierenland organiseren op dinsdagavond 25 januari het gratis webinar ‘Koken met je elektrische auto’. Dit webinar wordt gepresenteerd door Paul Broos, specialist elektrische mobiliteit en Wilco de Wit, programmamanager duurzame mobiliteit.

De elektrische aangedreven heilige koe zal er hoe dan ook komen. En misschien wel veel sneller dan we nu veronderstellen. Niet alleen uit noodzaak vanwege de klimaatproblemen, maar ook door politieke en economische druk.

Paul Broos en Wilco de Wit zijn deskundig en op verschillende manieren nauw betrokken bij de elektrificering van ons wagenpark en alles wat er bij komt kijken. Zij praten deelnemers bij over de nieuwste ontwikkelingen en laten hen tijdens dit webinar door verschillende brillen kijken: Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de omgeving, infrastructuur en natuurlijk de portemonnee?

De kans is groot dat ná het webinar de conclusie is dat er een revolutie op ons afkomt die volop kansen biedt. Dit boeiende webinar geeft stof tot nadenken en handvatten om zelf beslissingen te nemen.

Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder:

 

electric-car