Introductie warmtetransitie

Wanneer:
Datum: 20220419
Tijd: 20:00 - 22:00

Tijdens twee avonden, op 6 & 19 april, zal de werkgroep Duurzame Warmte leden die geïnteresseerd zijn bijpraten over de warmtetransitie, die in feite ook een sociale transitie is, want we moeten het met elkaar gaan doen. Er moet namelijk nogal wat gebeuren voor 2050 om iedereen van het gas af te krijgen. Er ligt een belangrijke rol bij de gemeente om met wijken en buurten aan de slag te gaan, maar ook als individu of samen met jouw straat kun je een rol spelen. Wat staat ons allemaal te wachten?

Tijdens de twee bijeenkomsten gaan Hans Adams en Jos Karssemeijer in op de volgende vragen:

–   wat houdt die transitie nu precies in,
–   wat staat ons als gemeente te wachten, maar ook jouzelf,
–   hoe bereid je je voor
–   en wat voor rol zou jij bij de transitie in jouw eigen straat of wijk kunnen spelen?

In deze eerste bijeenkomst op 6 april zal worden stil gestaan bij het waarom en wat de stand van de techniek is. In de tweede bijeenkomst, op 19 april, gaat het over hoe je een begin kunt maken om zelf of samen met anderen gasloos te worden. Aan het eind van de eerste bijeenkomst zal er huiswerk worden opgegeven voor de tweede bijeenkomst.

De eerste bijeenkomst is online en wordt opgenomen. Zo kunnen mensen die wel bij de tweede kunnen zijn en niet bij de eerste, zich toch goed voorbereiden. De tweede bijeenkomst vindt fysieke plaats. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen spreken we dan af bij De Knop of een grotere ruimte.

Lees hier meer over de werkgroep Duurzame Warmte en de warmtetransitie.

Meld je nu aan!
Let op: uitgangspunt is dat je zowel 6 als 19 april aanwezig bent.

 

 

 

Geldermalsen