Informatieavond bronboring t.b.v. warmtepomp

Wanneer:
Datum: 20220110
Tijd: 20:00 - 21:00

Ben je van plan om op korte termijn een put voor een warmtepomp te laten slaan?
Dan is het misschien mogelijk om met een gecoördineerde boring kosten te besparen.

Het slaan van een put voor een warmtepomp is kostbaar. Een van de grote kostenposten is het transport van alle apparatuur naar de regio. Door met meerdere mensen in één keer de opdracht te geven voor het slaan van meerdere putten kunnen we die kosten verminderen.

Ben jij van plan om op korte termijn zo’n put te laten slaan, maar heb je nog geen opdracht gegeven? En wil je bekijken of het goedkoper kan? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst op 10 januari om 20.00 uur. De avond wordt georganiseerd door Jaap van der Velden namens, de werkgroep ‘warmte’.

Samen kan er die avond gekeken worden of een gezamenlijke opdracht haalbaar is qua planning en wat het voordeel is. Misschien is met een gezamenlijke opdracht voor meerdere warmtepompen ook wel schaalvoordeel te behalen.

De werkgroep wil  dit project coördineren, maar deelnemers blijven zelf de volledige regie en verantwoordelijkheid houden voor de goede uitvoering.

Samen kunnen we deze techniek mogelijk goedkoper (minder kostbaar) maken, waardoor het gasloos worden voor meer mensen haalbaar wordt.

Je kunt je aanmelden voor deze avond door onderstaand formulier in te vullen.

Warmtepomp