Informatie-avond 15 januari 2024

Wanneer:
Datum: 20240115
Tijd: 19:30 - 22:00

Op maandagavond 15 januari organiseren we een bijeenkomst in De Betuwepoort in Rhenoy met Gerlach Velthoven van Betuwewind en Andre Dippel, directeur van om | nieuwe energie. We willen jullie die avond graag meer achtergrondinformatie geven over wat we willen bereiken met de Local4Local pilot in Rivierenland, waarom we om | nieuwe energie daarvoor als partner hebben uitgekozen en wat dat voor jullie kan betekenen.

Natuurlijk is het meteen een mooi moment om te proosten op een nieuw jaar en alle nieuwe ontwikkelingen die we voor ogen hebben.

We starten de avond om 19.00 uur met inloop, om 19.30 uur neemt Gerlach Velthoven het woord, gevolgd door Andre Dippel. Met Antoon Wesselink, bestuurslid van eCoBuren, zorgen we voor een interactieve setting. Hij gaat in gesprek met de twee sprekers en haalt vragen op uit het publiek.

Lange adem nodig
Een eigen energiegemeenschap ontstaat niet zomaar. Er zijn voldoende uitdagingen; energieprijzen zijn sterk in beweging, we moeten continu inspelen op nieuwe ontwikkelingen zoals het afschaffen saldering of zelfs heffing op het terugleveren van zonne-energie.

We kunnen ons voorstellen dat er meer dan genoeg vragen zijn over de weg die we bewandelen en hoe jullie daaraan kunnen bijdragen. Maar zonder jullie lukt het zeker niet en we hopen dan ook op jullie komst 15 januari.

We organiseren deze avond samen met Betuwewind, eCoBuren, Vrijstad Energie en Coöperatie Midden Betuwe. Er is ruimte voor circa 150 man. Je kunt je aanmelden via het formulier op onze website en als je een vraag hebt, kun je die ook via het formulier delen.

 

 

 

Hires logo DWB OM