35 % Subsidie opvang regenwater

Wanneer:
Datum: 20191107
Tijd: 19:45 - 21:00

Ho Ho Hoosbui!

Het klimaat verandert. Hoosbuien, hele droge én warme dagen komen steeds vaker voor. Waterschappen en gemeenten nemen maatregelen om onze leefomgeving daarop in te richten. Jij kan zelf ook meehelpen door samen met buren, vrienden, familie, de school of kerk aan de slag te gaan. In jouw buurt of op eigen terrein.

Van Waterschap Rivierenland krijg je komend jaar nog 35% korting als je gezamenlijk een aanvraag indient die bij in totaal minstens 1.000 euro bedraagt. Met elkaar kom je al snel aan dat bedrag. Daarom organiseert het centrum voor duurzaamheid De Knop in Geldermalsen samen met Frits Raaphorst een informatieavond om geïnteresseerde inwoners van West Betuwe bij elkaar te brengen en om vragen te beantwoorden. Er zijn genoeg maatregelen die in aanmerking komen. Regenton aanschaffen, een groen dak of regenwatervijver aanleggen, tegels eruit en planten erin zijn maar een paar voorbeelden. Of het nu om een kleine of grote investering gaat, de subsidie is voor iedereen die zijn leefomgeving hoosbui bestendig wil inrichten. Samen met je buurman, de hele straat, de school van je kinderen.

Iedereen kan zich aanmelden voor de avond die op 7 november plaatsvindt door een mail te sturen naar info@duurzaamwestbetuwe.nl.

Hohohoosbui campagnebeeld