Algemene Ledenvergadering 20 april 2022

Wanneer:
Datum: 20220420
Tijd: 19:30 - 22:00

We hebben weer veel te vertellen. Kom je ook?

Op woensdagavond 20 april om 19.30 uur organiseren we onze vierde ALV voor leden.  Als locatie hebben we dit keer gekozen voor de Burcht van Haeften. De reden daarvoor is dat op 24 januari jl. op hun dak is gestart met de werkzaamheden voor een nieuw zonnedakproject met 220 panelen. Die liggen er inmiddels op. Nu is het wachten op de netaansluiting. Vrijdag 8 april komt Liander een schouw doen en kan er een afspraak worden gemaakt. Overigens liet Liander weten dat er momenteel 3500 aanvragen zijn!

Proost!

Samen met onze leden en de deelnemers aan dit project, proosten we tijdens de ALV graag op dit succes. En niet alleen op dit succes, ook willen we proosten op het zonnedak van Acquoy Energie Neutraal (AEN) en de uitbreiding van het zonnedak op De Pluk. Verder is het leuk om te vertellen dat de campagne ‘grote daken gezocht’ zeker 15 contacten heeft opgeleverd. Niet alle daken waren geschikt, maar een aantal wel. Daar vertellen we graag meer over. Daarnaast is de markt erg aan het veranderen. Wat betekent dat voor ons?

Verder presenteren we onze plannen voor het komende jaar, bespreken we graag wat we met elkaar willen bereiken en wat er anders kan. Gerlach gaat in op de problemen op het netwerk en wat dat voor ons betekent. Ook komt de jaarrekening 2021 en de begroting voor 2022 aan bod. We sluiten de avond af met een drankje en de ruimte om met elkaar bij te praten.

 

De Knop en leden 11duurzaam door Hans Adams