Huizen gezocht voor 2 november!

Op zaterdag 2 november organiseren we de  ‘Duurzame Huizen Route West Betuwe’. Een dag waarop inwoners bij huizen ín hun eigen buurt kunnen binnenkijken die verduurzaamd zijn; met tochtstrips, zonnepanelen of isolatie, van warmwaterboiler tot en met warmtepomp. Ook de kleine maatregelen zijn voor veel mensen al interessant.  Echt een dag dus waar we met onze leden een bijdrage aan kunnen leveren. Dat doen we in samenwerking met de energiecoaches van het energieloket, de WoonWijzerWinkel in Tiel en Duurzame Warmte Enspijk.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar ongeveer tien tot vijftien verschillende huizen, uit verschillende bouwperiodes.  Van tussenwoningen tot monumentale panden, alles is welkom. Inmiddels hebben zich al 10 huiseigenaren aangemeld, van Varik tot en met Asperen. Het maakt niet uit of je al veel hebt gedaan of net bent begonnen; het gaat er vooral om dat je mensen kunt inspireren met jouw verhaal. Als je dat prettig vindt, kunnen we kijken of er een energiecoach aanwezig kan zijn om de vragen van bezoekers te beantwoorden.

Hoe werkt het?
Deel je graag jouw ervaringen met andere inwoners?  En ben je bereid om op zaterdag 2 november tussen 10 – 15 uur jouw huis open te stellen voor geïnteresseerden? Meld je dan voor 13 oktober aan door een email te sturen naar Marisca Stolp. Nadat je je hebt aangemeld ontvang je een formulier met vragen over jouw woning. Geïnteresseerden die zich aanmelden om een huis te bezoeken, krijgen pas na aanmelding het volledige programma en jouw adres toegestuurd.

WoonWijzerWinkel
Mensen die jouw huis hebben bezocht en advies willen over hun specifieke situatie, producten of leveranciers, kunnen terecht bij de WoonWijzerWinkel in Tiel, die deze dag speciaal tot 16:00 uur geopend is.

Duurzame Warmte Enspijk
Duurzame Warmte Enspijk (DWE) verzorgt 2 november een of twee presentatie(s) over het project waar zij mee bezig zijn. DWE is opgericht om de ontwikkeling van aquathermie aan de Linge te onderzoeken en te realiseren.

We kijken er naar uit om er een coöperatieve, inspirerende dag van te maken.

Om je aan te melden of voor vragen, stuur je een mail naar 
marisca@duurzaamwestbetuwe.nl

Dak zonnepanelen