Swipe mee voor een duurzaam ingerichte omgeving.

Samen op weg naar een duurzame gemeente. Hoe pakken we dat aan en welke keuzes zou jij maken? Bij voorbeeld over de locatie van windmolens en zonnevelden? Swipe mee en laat jouw stem horen in nog geen 3 minuten. Het is nog leuk ook!

De 8 gemeenten in de regio Rivierenland maken plannen om energie op een duurzame manier op te wekken. Voor de één kan de overstap naar duurzame energie niet snel genoeg gaan. De ander wacht liever op nieuwe technieken, of vindt het helemaal niet urgent. Wat vind jij?  

Geef hier je mening en swipe! 

Regio Rivierenland wil samen met de gemeenten Culemborg, West Betuwe, Zaltbommel, Maasdriel, Buren, Tiel, Neder-Betuwe en West Maas en Waal inwoners actief betrekken in de discussie rondom duurzame energie. Iedereen kan nu swipend, via afbeeldingen, aangeven wat ze vinden van verschillende mogelijkheden voor windmolens en zonneparken.

Naast het swipen, is het ook mogelijk om aanvullende informatie mee te geven en je op te geven voor een nieuwsbrief. Zo blijf je na het swipen betrokken en op de hoogte. Swipen kan  tot en met 14 februari.

Voor meer informatie kijk je op de website van de RES, Regionale Energiestrategie Rivierenland.

Swipe RES