Webinar Toekomst Bestendig Wonen Lening

Wanneer:
Datum: 20231102
Tijd: 19:30 - 20:30

Op 2 november, tijdens de nationale Klimaatweek, organiseren we samen met de gemeente het webinar ‘Duurzaam Wonen’ over de ’toekomsbestendig wonen lening’ die beschikbaar is via de gemeente. Wanneer kun je daar als inwoner gebruik van maken en waar kun je het allemaal voor gebruiken.

De lening is bedoeld voor inwoners van West Betuwe die hun huis duurzamer, asbestvrij of levensloopbestendiger willen maken. Veel huizen in onze gemeente kunnen op die punten nog verbeteren, maar die investeringen kosten vaak veel geld. Dan zijn er mogelijkheden, zoals subsidies of de Toekomstbestendig Wonen Lening. Inwoner Jaap maakte hier al gebruik van, lees hier zijn verhaal.

Tijdens het webinar, op donderdagavond 2 november om 19.30 uur,  geven twee adviseurs van de gemeente een presentatie en praten je helemaal bij. Ook is er na afloop gelegenheid om vragen te stellen en het gesprek aan te gaan.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan deze pagina. Een aantal dagen voordat het webinar plaatsvindt, ontvang je een link om het webinar online te kunnen volgen.

#WestBetuweWarmtOp

De aarde warmt op en het klimaat verandert. Daarom wil Nederland dat uiterlijk in 2050 alle gebouwen aardgasvrij zijn, wat de CO2-uitstoot vermindert. Het jaar 2050 lijkt nog ver weg, toch wil de gemeente West Betuwe samen met haar inwoners en ondernemers nu al stappen zetten. Benieuwd naar ervaringen uit West Betuwe? Lees de verhalen op www.westbetuwe.nl/westbetuwewarmtop.

Geldermalsen Jaap Burggraaff
Foto William Hoogteyling