Duurzame Huizen Route West Betuwe

Wanneer:
Datum: 20241102
Tijd: 10:00 - 15:00

Kom langs! Voor de eerlijke verhalen over de warmtepomp, isoleren en andere duurzame stappen

Wat kost het om te verduurzamen? Hoeveel geluid maakt een warmtepomp? Of welk isolatiemateriaal werkt het beste? Wat komt erbij kijken om een sedum dak aan te leggen? Op zaterdag 2 november van 10 – 15 uur kun je tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route bij leden van Coöperatie Duurzaam West Betuwe op bezoek voor tips en verhalen over duurzaam wonen. Welke maatregelen hebben zij getroffen en waar liepen ze tegen aan? Inwoners uit jouw gemeente beantwoorden graag al je vragen. 🏠

Hieronder zie je de woningen die deelnemen. Nadat je je hebt aangemeld via het formulier hieronder, en hebt aangegeven welke huizen je van plan bent te bezoeken, ontvang je de lijst met adressen.

WoonWijzerWinkel
Naast het bezoeken van de woningen tussen 10 – 15 uur kun je die dag tussen 10 – 16 uur ook langs bij de WoonWijzerWinkel in Tiel voor advies over jouw specifieke situatie, producten of leveranciers. Zij helpen huizenbezitters bij het verduurzamen van hun woning: van oriëntatie, keuze oplossing tot offerte en uitvoering. Het gemak van de showroom speelt daarbij een belangrijke rol.

Duurzame Warmte Enspijk  vertelt je 2 november graag meer over het project waar zij mee bezig zijn. Zij onderzoeken de mogelijkheid om aquathermie aan de Linge in te zetten voor het verwarmen van de woningen in Enspijk. Een interessante ontwikkeling. Je kunt tussen 13.00 en 16.00 uur binnenlopen in de Dorpskamer in Enspijk, Molenkampstraat 4, 4157 Enspijk.

Welke huizen wil je bezoeken?

Aanmelden Duurzame Huizenroute West Betuwe

Open Huizen Route nationaal