Repair Cafe Geldermalsen 26 september

Wanneer:
Datum: 26/09/2020
Tijd: 11:00 - 15:00

Op zaterdag 26 september verwachten we eindelijk weer aan de slag te gaan met het repareren van kapotte spullen en textiel. Dus ben je in de afgelopen, lange periode spullen en textiel tegen gekomen die je wilt laten repareren? Kom langs!

Er zijn wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden i.v.m. de corona richtlijnen:

  • Het aanbieden van spullen en textiel kan alleen op afspraak.
    Aanmelden kan in overleg door een mail te sturen naar repaircafe@duurzaamwestbetuwe.nl
    of door te bellen met Kees van Zandwijk op t 06 – 1830 03 47.

  • We kunnen maximaal 3 bezoekers per uur helpen.
  • We nemen geen spullen in die bedoeld zijn voor persoonlijke hygiëne zoals elektrische tandenborstels en scheerapparaten.
  • Textiel mag alleen gewassen worden aangeleverd.
  • Je neemt bij binnenkomst meteen de trap bij de apotheek rechts naar boven, bovenaan ga je linksaf richting de bibliotheek. De route wijst zich vanzelf.
  • Je levert je spullen in en kan dan binnen gehoorafstand wachten totdat de vrijwilliger klaar is. Je kan niet naast de vrijwilliger zitten zoals dat eerder wel kon.

Het is dus allemaal iets anders dan gewend, maar we zijn blij dat we weer aan de slag kunnen. Dus is er een knoop van je blouse, moet er een zoompje worden gemaakt, werkt je stofzuiger niet meer? Is jouw (keuken)weegschaal of tuingereedschap kapot? De vrijwilligers van het Repair Cafe maken het graag in orde. Beter voor het milieu en beter voor je portemonnee.

Het Repair Cafe vindt in principe elke laatste zaterdag van de maand plaats in bibliotheek De Pluk van 11.00 – 15.00 uur. Weggooien is zonde en vaak niet nodig. Je kan met van alles bij ons terecht zoals stofzuigers, houten meubels, klein huisraad, kleding/textiel of kinderspeelgoed.

Wat repareren we niet?
We repareren allerlei spullen, maar geen fietsen, computers, tablets en mobiele telefoons.

In verband met de corona-situatie repareren we ook geen ongewassen textiel of spullen in die bedoeld zijn voor persoonlijke hygiëne zoals elektrische tandenborstels en scheerapparaten.

 

20181027_093116448_iOS